HET LEVENSWERK VAN FOREVER

Aloë Barbadensis Miller. Het is een hele mondvol maar het is een naam die het waard is om te onthouden. Er zijn ongeveer 400 verschillende soorten aloë planten wereldwijd gevonden in droge gebieden Elk van deze soorten is heilzaam op zijn eigen manier maar er is er maar één die al millenia lang is erkend voor het hebben van een weldadige werking...
MEER INFORMATIE

ALOE VERA

Forever Aloe Vera wordt verbouwd op onze plantages in de Dominicaanse Republiek en Texas. Forever Aloe wordt zorgvuldig geteeld en gecultiveerd, en heeft gegarandeerd de hoogste plantkwaliteit. Aloë is één van de beste geschenken uit de natuur. Het met zorg telen van Aloë in het best mogelijke klimaat garandeert dat u de beste producten krijgt. Van plant, naar product naar u!

PLANTAGE TOUR

DOMINICAANSE REPUBLIEK

Ontdek de 2,600 hectare Aloë plantage van Forever in de prachtige Dominicaanse Republiek - de grootste in de wereld! Met de perfecte balans van grond, de ideale temperatuur en precies de juiste hoeveelheid neerslag verbouwen we Aloë planten van de hoogste kwaliteit. Op onze Dominicaanse Republiek plantage hebben we meer dan 30 miljoen planten en oogsten we 500,000 kilo Aloë per week!

ONTMOET DE LOKALE BEVOLKING

LOKALE BOEREN

Bij Forever hebben we in de loop van de tijd een succesformule gecreëerd. Die formule is enerzijds gebaseerd op betrokkenheid bij het verbeteren van de levens van de mensen die onze producten gebruiken en anderzijds dat wij nooit de mensen zullen vergeten die ons hebben geholpen om dit mogelijk te maken. We hebben lokale boeren in dienst en voorzien deze van excellente werkomstandigheden.