VLIEG HOGER.

De Eagle Managers vertegenwoordigen onze Forever Business Owners die zich in willen zetten om hun business te bouwen en anderen willen helpen om er beter uit te zien en beter te voelen.

Uw business is van grote invloed en is de kracht om Eagle Manager te worden. Door anderen te helpen er beter uit te zien en beter te voelen en door hun te motiveren om hun Forever Droom achterna te gaan kunt u uw business laten groeien. Dat betekent hogere bonus cheques, een groter team, een hoger retail inkomen en nog veel meer. Eagle Managers worden ook ieder jaar in september uitgenodigd voor het Eagle Manager's Retreat. Het Eagle Manager's Retreat zal onder andere bestaan uit een dag vol trainingen op topniveau en een dag met leuke sociale en/of sportieve activiteiten om vervolgens ook contact te kunnen leggen met andere top FBO's.

Eagle Manager
INKOMSTEN

INKOMSTEN

Wanneer u Eagle Manager wordt, zal uw business groeien. Het resultaat is een hogere maandelijkse bonus cheque met meer winst op uw Retail en Novus Customer!

TRAINING

TRAINING

Eagle Manager’s krijgen een geavanceerde training die hun verder zal helpen om de Forever Tools te gebruiken, een expert te worden op het gebied van nieuwe producten en om de effectiviteit van hun verkooptechnieken te maximaliseren.

REIZEN

REIZEN

Bezoek ieder jaar de Eagle Manager’s Retreat in diverse internationale bestemmingen voor ontspanning en trainingen waarbij u gemakkelijk contacten legt met andere top FBO's.

ERKENNING

ERKENNING

Onze Eagle Managers worden erkend voor hun prestaties tijdens de Eagle Manager’s Retreat en op de Global Rally.HOE KUNT U ZICH KWALIFICEREN?

Kwalificatieperiode: 1 mei – 30 april

U MOET IEDERE MAAND 4 CC ACTIEF EN LEADERSHIP BONUS GEKWALIFICEERD ZIJN
BEHAAL MINIMAAL 720 TOTALE CASE CREDITS, WAARVAN MINIMAAL 100 CASE CREDITS VAN NIEUWE PERSOONLIJK GESPONSORDE FOREVER BUSINESS OWNERS.
SPONSOR EN BEGELEID PERSOONLIJK MINSTENS 2 NIEUWE SUPERVISORS
SENIOR
MANAGER
1 DOWNLINE EAGLE MANAGER
SOARING
MANAGER
3 DOWNLINE EAGLE MANAGERS
SAPPHIRE
MANAGER
6 DOWNLINE EAGLE MANAGERS
DIAMOND-SAPPHIRE
MANAGER
10 DOWNLINE EAGLE MANAGERS
DIAMOND
MANAGER
15 DOWNLINE EAGLE MANAGERS
DOUBLE DIAMOND
MANAGER
25 DOWNLINE EAGLE MANAGERS
TRIPLE
DIAMOND
35 DOWNLINE EAGLE MANAGERS
CENTURION DIAMOND
MANAGER
45 DOWNLINE EAGLE MANAGERS
Voor een uitgebreide uitleg van alle Incentive kwalificatie-eisen, bekijkt u het volledige Marketingplan in het samenwerkingsreglement.